Witam serdecznie.
Złożylem wniosek na zbieranie w kolejnym miejscu i dzisiaj przyszlo mi pismo zeby uzupełnic wniosek o mapke usytuowania terenu z zaznaczeniem miejsc magazynowania poszczególnych odpadów, czy chodzi o teren samego magazynu? Bo do wniosku dolaczylem mapke z zaznaczonym budynkiem. Jeśli chodzi o mapke magazynu to wystarczy taka odreczna ? I czy wogole jest obowiazek dostarczenia czegos takiego?
Drugie to : Dokładne określenie jakie odpady bedą zbierane pod kodami 20 03 99 i 03 03 99 dodałem te kody żeby mnie poprostu nic nie zaskoczylo wrazie oddania czegos nietypowego jezeli chodzi o kod 20 03 99 a jezeli chodzi o kod 03 03 99 to poprostu dodałem abym mogl odbierac od kazdego i kazdy rodzaj makulatury. Oczywiscie mozna wytlumaczyc o co chodzi przy kodzie 03 03 99 . Z kodem 20 03 99 bedzie trudniej, Czy zrezygnować z niego bo sie nie przyda? Bo np w komunalce sa kody np na urzedzenia elektryczne itd ale np na wymontowane czesci z tych juz nie ma a ludzie czasem oddaja a to silniki a to jakies inne czeci , Juz sam nie wiem . Przepraszam ze tak pisze nieskładnie ae moze ktos cos podpowie czy lepiej jest miec ten kod 20 03 99 czy obejdzie sie bez niego ?
Pozdrawiam serdecznie