Nowe rozporządzenie w sprawie wymagań odbioru odpadów

W związku z przebudową serwisu forum zostało zablokowane.

Moderators: moderator, Hanna Marliere

Nowe rozporządzenie w sprawie wymagań odbioru odpadów

Postby Jacek52 » Wed Jan 30, 2013 10:14 am

25.01.2013 ukazało się nowe rozporzadzenie w sprawie szczegółowych wymagań w zakresie odbierania odpadów komunalnych od właścicieli nieruchomości (Dziennik Ustaw 2013 pozycja 122) - obowiązuje od 08.02.2013 roku
Jacek52

Re: Nowe rozporządzenie w sprawie wymagań odbioru odpadów

Postby Camillo » Sat Feb 02, 2013 8:00 pm

Jacek52

Nie spamuj, wyobraź teraz sobie, że każdy tutaj będzie otwierał nowego posta w związku z tym, że weszło w życie nowe rozporządzenie, czy też ustawa, na forum zapanuje chaos. Jeśli masz problem z daną ustawa czy też rozporządzeniem napisz jaki, zdaj pytanie. Od tego jest ten dział.

Poza tym każdy kogo interesują nowości prawne może sobie na bieżąco śledzić strony sejmu, monitora, ekoportalu, ekonetu, czy też innego portalu.

Ponadto na stronie internetowej odpady.net.pl masz zakładkę aktualności i tam są wszystkie nowości prawne wymienione i opisane. Nie widzę więc powodu, aby przekopiowywać informacje z tego samego portalu na którym jest to forum.

Jeśli Cię uraziłem to przepraszam ;], ale nie warto spamować, ponieważ ciężko potem będzie znaleźć ciekawe posty.
Camillo

Re: Nowe rozporządzenie w sprawie wymagań odbioru odpadów

Postby Jacek52 » Mon Feb 04, 2013 8:28 am

[quote="Camillo"]Jacek52

Nie spamuj, wyobraź teraz sobie, że każdy tutaj będzie otwierał nowego posta w związku z tym, że weszło w życie nowe rozporządzenie, czy też ustawa, na forum zapanuje chaos. Jeśli masz problem z daną ustawa czy też rozporządzeniem napisz jaki, zdaj pytanie. Od tego jest ten dział.

Poza tym każdy kogo interesują nowości prawne może sobie na bieżąco śledzić strony sejmu, monitora, ekoportalu, ekonetu, czy też innego portalu.

Ponadto na stronie internetowej odpady.net.pl masz zakładkę aktualności i tam są wszystkie nowości prawne wymienione i opisane. Nie widzę więc powodu, aby przekopiowywać informacje z tego samego portalu na którym jest to forum.

Jeśli Cię uraziłem to przepraszam ;], ale nie warto spamować, ponieważ ciężko potem będzie znaleźć ciekawe posty.[/quote]

Nie ma sprawy kolego :)
po prostu jestem tu nowy na tym forum, a że widziałem wcześniej podobne posty, tak więc napisałem podobną informację - ale nie ma sprawy, wiecej takich postów nie bedę pisał...
Jacek52

Return to Prawo, definicje, interpretacje.