w sprawie zmiany ustawy o odpadach

W związku z przebudową serwisu pewne informacje z poprzedniego forum (np. nazwy użytkowników) są niedostępne. Za utrudnienia przepraszamy.

Moderators: moderator, Hanna Marliere

w sprawie zmiany ustawy o odpadach

Postby archiwum » Wed Mar 09, 2005 7:06 pm

rozszerzenie art 25 o ust. 4,5 i 6 spowoduje olbrzymie utrudnienia firmom transportowym jeśli nie doprowadzi ich do zaprzestania działalności, czy ktoś pomyślał ile ludzi straci prace ?, odnosze dziwne wrażenie, że projekt zmiany przygotowany jest pod dyktando dużych firm z olbżymim kapitałem, które szybko i bezpoleśnie przejmą rynek odpadów, bo nie wiem czemu innemu miałyby służyć te zmiany ???, czyżby kolejna afera ? - jeśli ktoś wie w jakim kraju jest normalnie to prosze o kontakt - zaczne wypełniać wnioski wizowe - o ile nie zmienią przepisów i takich wniosków nie bedzie mi musiał wypełnić adwokat za ustaloną stawke 5000- tysięcy ;-)
archiwum

Re: w sprawie zmiany ustawy o odpadach

Postby archiwum » Thu Mar 10, 2005 12:33 pm

zastanawiam się, czy proponowane zmiany są zgodne z ustawą o zamówieniach publicznych, bo czy dyrektor zoz-u ma w specyfikacji do przetargu wskazać zakład unieszkodliwiania odpadów, już widzę wycieczki przedstawicieli zakładów unieszkodliwiania do dyrektorów zoz-ów. A co ma zrobić lekarka prowadząca gab. stomatologiczny, czy też ma wskazać firmie transportującej zakład unieszkodliwiania.
archiwum

Return to Archiwum wiadomości