recykling komputerów

W związku z przebudową serwisu pewne informacje z poprzedniego forum (np. nazwy użytkowników) są niedostępne. Za utrudnienia przepraszamy.

Moderators: moderator, Hanna Marliere

Re: recykling komputerów

Postby archiwum » Tue Dec 06, 2005 2:54 pm

Zamierzam otworzyc firmę zajmującą się recyklingiem komputerow, monitorow, klawiatur, laptopów baterii, drukarki, kasy fiskalne oraz sprzetu AGD ogólnie elektroniki. grupy, podgrupy odpadów,
proszę o informację i pomoc co muszę spełnić żeby uruchomić taką firmę jakie muszę uzyskć pozwolenia i od kogo
Powyzszy sprzet planuje odbierac z zakladow pracy, i osob fizycznych.
posiadam prywatnie duże zaplecze pomieszczenia i plac parkingowy do magazynowania jakie jest niezbędne przystosowanie pomieszczeń. Dziękuję za uwagę

woj. pomorskie
Dzierzgoń (Sztum)
archiwum

Postby archiwum » Wed Dec 07, 2005 12:14 pm

Witam serdecznie,

Moja firma posiada 10 komputerów, starych, niedziałających. Z chęcią pozbyłbym się tego sprzętu. Czy jest ktoś zainteresowany skupem tych kompów i po jakiej cenie?
archiwum

Postby archiwum » Wed Dec 07, 2005 12:16 pm

Moja firma ma 10 komputerów, starych i niedziałających. Jestem zaintresowany pozbyciem się tego sprzętu. Czy jest ktoś zaiteresowany skupem tego sprzętu i po jakiej cenie?
archiwum

Postby archiwum » Wed Dec 07, 2005 12:27 pm

Moja firma posiada 10 komputerów, starych i zużytych i niedziałających. Z chęcią bym je sprzedał. Czy znajdzie się ktoś zainteresowany zakupem, po jakiej cenie?

[%sig%]
archiwum

Postby archiwum » Wed Dec 07, 2005 12:30 pm

Moja firma posiada 10 komputerów, starych zużytych i niedziałających. Z chęcią bym je sprzedał. Czy jest ktoś zainteresowany recyklingiem tego sprzętu, po jakiej cenie?

[%sig%]
archiwum

Postby archiwum » Thu Dec 08, 2005 4:24 pm

szukam firm zajmujących się recyklingiem komputerów i sprzętu agd.zamierzam zająć się skupem (zbiórką) zużytego sprzętu mieszkam w okolicach kłodzka.
archiwum

Postby archiwum » Fri Dec 09, 2005 9:56 pm

Mam pytanko!! chciałbym skuupować puste tusze i tonery od firm i sprzedawać je dalej!! co bedzie mi potrzebne!! bardzo proszę o pomoc!! POZDRAWIAM!!
archiwum

Postby archiwum » Wed Dec 14, 2005 2:09 am

MAm pytanko czy tos moze przeslac mi jakiekolwiek materialy odnosnie zasdy recyklingu sprzetu komputerowego, poniewaz mam firme komupterowa swiadczaca rózne usługi informatyczne i czesto stykam sie z tematem recyklingu. Głownie mnie interesuje gdzie mozna utlizowac skupiony towar i jakie trzeb awarunki spełnic. Prosilbym Pana Roberta o pomoc w tej sprawie.
archiwum

Postby archiwum » Wed Dec 28, 2005 11:53 pm

Witam. Prosze o informacje na temat recyklingu, komputerów szkła i plastiku. Nawiąze współprace z osobami już sie zajmującymi tą branża, jestem z regionu gdzie ta działalność nie jest jeszcze spopularyzowana.
Kuba
archiwum

Postby archiwum » Sun Jan 08, 2006 12:01 pm

Witam!
Mam pytanie czy ma ktoś informacje na temat skupu stłuczki szklanej z butelek i z okien, posegregowanych kolorami gdyż poszukuje odbiorcy z okolic wrocławia moze być też z dolnego śląska. Z góry dziękuje za odpowiedź.
Pozdrawiam
archiwum

Postby archiwum » Fri Feb 03, 2006 9:54 am

Witam,

zamierzam zakończyć współpracę z firmą zajmującą się miedzy innymi odbiorem, transportem, oraz sortowaniem odpadów komunalnych, opakowaniowych, elektroniki. Posiadam tytuł mgr.inż ochrony środowiska jestem w trakcie studiów podyplomowych dla specjalistów ds. zarządzania jakością, w październiku rozpoczynam studia podyplomowe na kierunku informatyka stosowana. Moje umiejetności oraz
zainteresowania to znajomość prawa ochrony środowiska, rekultywacji terenów zdegradowanych (praca magisterska), prefekcyjna znajomość j. angielskiego, komunikatywna j.rosyjskiego, doświadczenie w naprawie, konserwacji oraz administracji sieci komputerowych opartych na systemach windows w tym LAN i WAN w powiązaniu z sieciowym działaniem programu Symfonia.
Jeżeli jesteście państwo zainteresowani współpracą to proszę o kontakt:
niewitek@poczta.wp.pl
archiwum

Postby archiwum » Tue Feb 07, 2006 3:00 pm

Reprezentuję firmę zajmującą się zbierniaem odpadów. M. in. sprzętu komputerowego (jednostki centralne, monitory, klawiatury itp). Szukam firmy która odbierze to ode mnie oczywiście w dobrej cenie :). Na dziś mamy tego ok 3000 kg. Pozdrawiam
archiwum

Postby archiwum » Thu Feb 09, 2006 8:55 pm

Witam Zamierzam otworzyc firmę zajmującą się recyklingiem komputerow, monitorow, klawiatur, laptopów baterii, drukarki itp:
proszę o informację jakie jakie dokumenty sa potrzebne żeby uruchomić taką firmę jakie muszę uzyskć pozwolenia i od kogo z gory dziekuje .

[%sig%]
archiwum

Re: recykling!!!!!

Postby archiwum » Mon Feb 13, 2006 4:09 pm

Chciałbym otworzyc firme ,,Recykling,,komputerow,monitorów i tv.
Jakie musze spełniac warunki?
Na jakich zasadach odbywa sie odbieranie sprzetu z firm i od osób prywatnych?
Po demonatarzu kto odbiera płyty,plastiki,kineskopy,i czesci itp
Za co ja musze płacic a co moge sprzedac i za jaką cene?
Prosze o odpowiedz!!!!!
archiwum

Postby archiwum » Sat Feb 25, 2006 11:42 pm

chciałabym się dowiedzieć co obecnie przedsiębiorstwa mają robić ze zużytymi komputerami np. szkoły? czy mogą je poprostu wyrzucić czy mają prawny obowiązek oddać je np do recyklingu?
archiwum

PreviousNext

Return to Archiwum wiadomości