Skup szkła

W związku z przebudową serwisu pewne informacje z poprzedniego forum (np. nazwy użytkowników) są niedostępne. Za utrudnienia przepraszamy.

Moderators: moderator, Hanna Marliere

Skup szkła

Postby archiwum » Tue Jan 10, 2006 3:46 pm

Witam!
Mam pytanko czy ktoś wie w jakich cenach skupuje sie szkło takie po napojach czy sokach ?
Jeżeli znacie jakąś firmę która to skupuje , prosze o adres!!! Dziekuje
archiwum

Re: Skup szkła

Postby archiwum » Sat Jan 28, 2006 1:00 am

Zalezy od tego gdzie i od ilości. Powiedz to ci dam namiary i ceny
archiwum

Postby archiwum » Mon Jan 30, 2006 4:45 pm

Dobrze się zorientować w Hutach szkła- wiem ze skupują
archiwum

Postby archiwum » Mon Jan 30, 2006 10:25 pm

Witam
Chciałbym zająć się odpadami szklanymi. Czy ktoś wie jakie wymogi musi spełniać stłuczka szkalana, kto i za ile ją skupuje lub co kolwiek na temat odpadów szklanych - woj. kujawsko-pomorskie.
archiwum

Skup szkła

Postby archiwum » Tue Jan 31, 2006 12:04 am

Dzień Dobry chciałbym założyć skup szkła w swoim mieście. Jakie potrzebuje pozwolenia??
Prosze napisać mi jakie formalności musze załatwić w punktach aby taka działalność gospodarcza mogła istnieć.Prosze także o podanie mi adresów stro na których moge sprawdzić aktualne ceny szkła w hutch oraz u pośredników.Zajmowałbym się zbiórką selektywną trzy rodzaje szkła bezbarwne, bązowe i kolorowe. Mam troche własnego terenu potrzebuje także adresy instytucji które odbiorą odemnie stłuczke szklaną w ilościach powyżej 3 ton.;).Chętnie nawiąże współprace z różnymi instytucjami oraz podmiotami gospodarczymi. Potrzebuje też troche kapitału na rozwinięcie swojej działalności na wiekszą skale. Jakie instytucje mogą mi pomóc w dofinansowaniu mojego planu.
Całą działalność traktuje bardzo poważnie jeste zainteresowany współpracą ze mną innych osób i podmiotów gospodarczych.Prosze o bardzo pilną odpowiedź.

Z poważaniem

Aleksander

[%sig%]
archiwum

Return to Archiwum wiadomości